(Advertorial) Waarom Matcha Thee goed is voor je body & mind

Maak kennis met Matcha Thee, een 100% biologische thee vermalen tot poeder. In Nederland nog niet heel bekend, terwijl ze het in Japan al eeuwenlang drinken. Original Matcha wil hier verandering in brengen. Een opvallend groene thee die zorgt voor een beter humeur, betere concentratie, minder stress en meer ontspanning én een goede stofwisseling. Dat klinkt goed, toch?

Het gehele theeblad vermalen de Japanners tot een poeder, alles gebeurt met de hand én zonder kunstmatige toevoegingen. Zo ontstaat er een opvallend groene biologische thee: Matcha Thee. Door bepaalde aanwezige stoffen, zorgt Matcha Thee voor een ontspannend én energiek gevoel.

Opmars
In Japan drinken ze de Matcha Thee al eeuwen. In New York ontvangt het steeds meer aandacht. Amsterdam en andere delen van Nederland lijken dit voorbeeld nu te volgen. Waarom nu pas? Daar heb ik geen antwoord op. We zijn al een tijdje bezig met gezonder en biologischer eten, maar mensen lijken zich wel steeds bewuster van alles te worden. En dat is ook niet zo gek in een wereld waar steeds meer mensen ‘ziek’ worden of al zijn. (…)”

Lees verder op mijn blogwebsite Deeserve it.

Dit is een advertorial-artikel dat ik schreef in opdracht van Original Matchathee. Wil jij weten wat ik als blogger voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via het contactformulier of via deborahdemeijer@gmail.com

Geef een reactie