(Advertorial) 6 perfecte theesmaken voor tijdens de koude maanden + verrassing

Buiten voelt het kouder, mijn sjaal heb ik zelfs alweer om mijn nek gedragen. Handschoenen zijn nog niet nodig, maar wat smacht ik naar een warme kop thee tussen mijn handen. Dan bedoel ik niet zomaar thee. Nee, theesmaken van Nicole’s Choice die écht bij de koude maanden passen én mij alvast een sprankeltje van de feestdagen doen laten voelen. 

Het is de juiste tijd om de volgende zes theesmaken te proeven. Theesoorten die mij alvast in een positieve winterstemming kunnen krijgen. Voordat ik het weet, komen de feestdagen namelijk al in zicht. Zometeen eet ik weer ongezond en lekker voedsel, laat dan op zijn minst mijn thee gezond zijn.

De slogan van Nicole’s Choice luidt: ‘Waar gezond een keuze is!’ Alle producten zijn zonder geraffineerde suikers, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Komt dat even mooi uit! Dit geldt trouwens ook voor de overige producten in Nicole haar webshop. (…)”

Lees verder op mijn blogwebsite Deeserve it.

Dit is een advertorial-artikel dat ik schreef in opdracht van Nicole’s Choice. Wil jij weten wat ik als blogger voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via het contactformulier of via deborahdemeijer@gmail.com

Geef een reactie