(Blogartikel) met deze 5 tips geef je jouw online videocontent een boost

“‘Meer investeren in videocontent en minder in reclamevideo’s,’ dit lijkt tegenwoordig het marketingmotto van veel bedrijven. Maar dan moet de content wel goed in elkaar steken. We geven je vijf tips om jouw online videocontent een boost te geven.

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel. Dit jaar zal voor het eerst het aantal kijkuren van het internet hoger zijn dan die van de televisie. Het internet vraagt echter om andere video’s dan tv. En door de hoeveelheid video’s online is het als bedrijf vaak alleen al lastig om je hoofd boven water te houden. Laat staan om succesvol te worden. Hoe val je als bedrijf online nog op? (…)”

Klik hier om het hele artikel te lezen op de website van Sprint.

Op zoek naar een enthousiaste tekstschrijver die blogartikelen voor jouw doelgroep kan schrijven? Kijk bij ‘info’ voor meer informatie of neem contact met me op via het contactformulier of via deborahdemeijer@gmail.com.