(Advertorial) Olijfzeepje gewikkeld in wol: zeep, scrub én een zachte huid

Een olijfzeepje gewikkeld in natuurlijk gekleurd wol. Mijn nieuwsgierigheid is aangewakkerd. Ik mocht zo’n zeepje ontvangen en gebruikte hem voor een paar maanden zowel als zeep én als scrub tijdens het douchen. Mijn huid voelt nu gezonder én zachter aan, en ik heb minder last van irritaties en eczeem in mijn gezicht. Daarnaast heb ik nog meer voordelen ontdekt, lees snel verder.

Het olijfzeepje ontving ik van Stoffeltjes Ztuff. Zij werkt veel met natuurlijke materialen en maakt daar mooie dingen van voor in huis maar ze heeft dus ook olijfzeepjes (85% zuivere olijfolie) met schapenwol (merinowol) eromheen gevilt die je als natuurlijke zeep én scrub kunt gebruiken. Ik mocht er daar een van uitkiezen en koos voor een blauw met groen zeepje, maar ze heeft nog veel meer variaties. De wol “verft” ze door deze te koken met natuurlijke ingrediënten die hun kleur afgeven, zoals bepaalde groente. En het leukste: doordat elk stuk gekleurd wol zo verschillend is én ze dit met de hand om elk zeepje heen wikkelt, is elk zeepje uniek.

DDM_Olijfzeepjeblogf_06


Mijn eerste indruk
Het zeepje hield ik in mijn handen en voelde zacht aan. De geur is fijn en aangenaam. Op het moment dat ik het zeepje voor het eerst gebruikte, wreef ik het zeep vrij tussen mijn handen. Ik wilde eerst testte of mijn huid ertegen kan voordat ik ging scrubben. Misschien belangrijk om te weten: ik heb een heel gevoelige en vaak droge huid waardoor ik vaak last heb van eczeem, vooral in mijn gezicht. Mijn huid voelde door het zeepje onder de douche een beetje stroef aan. Dat vond ik een beetje vreemd, maar zodra ik de douche uitstapte en mijn huid droog maakte, voelde mijn huid juist weer erg fijn aan én zacht. Later in die week heb ik op een avond het zeepje als scrub gebruikt. (…)

Lees verder op mijn blogwebsite Deeserve it.

Dit is een advertorial-artikel dat ik schreef in opdracht van Stoffeltjes Ztuff. Wil jij weten wat ik als blogger voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via het contactformulier of via deborahdemeijer@gmail.com

Geef een reactie