(Fotografie) Kerst Sing-along met CLC Rotterdam

De zondagavond voor Kerst organiseerde City Life Church Rotterdam een sing-along in kerstsfeer. Het was prachtig, niet alleen de muziek maar ook het geheel. Mensen kletsten in de foyer na, met een grote lach op hun gezicht. Wat was dat mooi om te ervaren, en wat vond ik het bijzonder om daar als fotograaf getuigen van te mogen zijn. Ik legde een aantal bijzondere plaatjes vast. En daarvan wil ik graag een selectie met jullie delen.

DDMPortfolio_CLCRDAM_KerstSingAlong_2019-83

Op het moment dat ik bovenstaande foto maakte, werd een prachtig intiem nummer gezongen ‘God With Us’ (origineel van Terrian). Ik vergat zelfs bijna even om foto’s te maken, zo mooi zongen ze.

Daniël de Vos is de pastor van CLC Rotterdam. Hij deelde deze avond een inspirerend woord. En ook de kids hadden een item voorbereid: de Kerst Hop.

En na de Sing-along werd er gezellig gekletst en gelachen. Wat een mooie avond was het.

Wil jij ook dat jouw evenementen op een sfeervolle manier worden vastgelegd in foto’s? Kijk bij ‘Info’ of neem contact met me op via deborahdemeijer@gmail.com voor de mogelijkheden en meer informatie.