(Fotografie) Een stralende portretfotoshoot met Larissa

Aan het einde van deze middag stond de zon laag bij de Kralingse Plas in Rotterdam. Dat in combinatie met Larissa haar stralende lach, leverde heel wat mooie portretfoto’s op. Wat was dit een geweldige en gezellige fotoshoot om mee te maken. Ik ben zeker een ervaring rijker en het resultaat daarvan wil ik graag met jou delen.

DDM_LarissaShoot30nov2019_blogf_08DDM_LarissaShoot30nov2019_blogf_15

DDM_LarissaShoot30nov2019_blogf_05

DDM_LarissaShoot30nov2019_blogf_17

Wil jij ook zulke toffe portretfoto’s? Voor je LinkedIn-profiel, sociale media, website of gewoon omdat het leuk is om eens mooie foto’s van jezelf te zien? Kijk bij ‘Info’ voor de mogelijkheden of neem contact met me op voor meer informatie en mogelijkheden via het contactformulier of via deborahdemeijer@gmail.com. Samen kiezen we een geschikte locatie die bij jou als persoon past.

Het is ook mogelijk om mij in te huren als loveshoot-fotograaf, evenementfotograaf of productfotograaf. Wil je iets totaal anders? Ik denk graag out-of-the-box met je mee!

Liefs, Deborah

cropped-logo_stikker-1-2.png