(Productreview) Cadeautip voor Moederdag: ketting met persoonlijke gravering van KAYA Sieraden

“Moederdag. Over drie weken is het zover. Voor álle moeders. Mama’s, bonusmoeders, pleeg- en adoptiemoeders, vaders of andere familieleden die óók de rol van moeder vervullen. Waar ben jij jouw moeder(figuur) dankbaar voor? Misschien laat je jouw dankbaarheid blijken door een ontbijtje op bed te brengen. Of zijn jullie gezellig samen om te kletsen. Voor een ander is het wellicht een dag van gemis of het koesteren van kostbare herinneringen. Ik geef mijn mama dit jaar een bijzonder cadeau: een ketting uit de Moederdag sieraden collectie van KAYA Sieraden, met een persoonlijke tekst als gravering. Wat is het verhaal achter de gravering?

Ik weet nog dat mijn zus en ik vroeger een keer Moederdag vergaten… Onze moeder herinnerde ons eraan op de dag zelf. ‘Ja, dat zou je willen,’ zeiden we. Vervolgens kwamen we in de kerk en ontdekten we door anderen toch écht dat het Moederdag was. Oeps. Mijn zus en ik wandelden snel – met al het kleingeld wat nog in onze portemonnees zat – naar de bloemist. ‘Hoeveel bloemen kunnen we voor deze vijftig cent kopen, meneer?’ We kregen een roos mee en ergens anders wisten we nog een kaart te regelen. ‘Sorry, mam.’ 

Moederdagtip: ketting met gravering

Dit jaar herinnert KAYA Sieraden mij ruim op tijd aan Moederdag. Nog leuker: ik mag een sieraad voor mijn moeder uitkiezen om cadeau te geven. Ik gok dat mijn moeder dat weleens heel tof zou vinden. Een paar jaar geleden kreeg ik van haar een armband met de tekst ‘Believe in yourself’ op de voorkant en binnenin: ‘Everything is possible’. Het leek me daarom mooi om mijn moeder een sieraad te geven met een persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Mijn moeder houdt van een minimalistische stijl. Ik klik op de categorie ‘ketting dames’ en mijn oog valt op een redelijk simpele maar tegelijkertijd stijlvolle ketting: een ketting van sterling zilver met een rechthoekige staaf als hanger. Het mooiste: op élke zijkant kan ik een woord laten graveren. Deze ketting vind ik, en ik denk mijn moeder ook, unieker dan een standaard rondje of hartje met gravering. Dus is mijn keuze gemaakt.

KAYA Sieraden
De 5-jarige Kaya wilde heel graag matchende sieraden dragen, samen met haar moeder Tanja Rakhou. Zo kon iedereen zien dat ze bij elkaar horen. Tanja kon nergens matchende sieraden setjes vinden, dus besloot ze om deze zelf te ontwerpen. Vervolgens richtte ze in 2012 haar eigen sieradenbedrijf op, om haar dochters droom ook voor andere moeders en dochters waar te maken. Inmiddels kent KAYA Sieraden een ruime collectie aan allerlei sieraden en heeft het bedrijf zo’n 30 medewerkers in dienst. Het moeder-dochter aspect is nog altijd zichtbaar, zo bestaat er een uitgebreide Moederdagcollectie.

Persoonlijk verhaal & betekenis gravering

Nu ik een stukje ouder ben, realiseer ik me steeds beter wat voor een bijzondere dag Moederdag is. Ik ben in de buik van mijn moeder gevormd. Mijn moeder heeft me op de wereld gezet en in mijn baby-, peuter-, kleuter-, kinder-, én tienerjaren bijna elke dag voor me gezorgd. Waar ik mijn moeder het meest dankbaar voor ben, is…”

Lees het volledige blogartikel op mijn blogwebsite Deeserve it.

Wil jij weten wat ik als blogger voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer info of neem contact met me op via het contactformulier of via deeserveit@gmail.com.

Geef een reactie