(Productreview) Mijn eigen natuurfoto op een schoolplaat | Inspiratie voor wanddecoratie

Al een tijdje was ik inspiratie aan het opdoen voor leuke wanddecoratie. Die witte muren in mijn woonkamer begonnen met na twee jaar namelijk te vervelen. Maar wat vind ik leuk? Wat past bij de sfeer in mijn huis? In de afgelopen jaren heb ik zoveel prachtige natuurfoto’s gemaakt, welke verdient het om een eye catcher te worden boven mijn bank? Ik zocht online naar ideeën. En uiteindelijk vielen mijn ogen op een sfeervolle schoolplaat met zwarte latten van Fotocadeau.

Twee jaar geleden verhuisde ik naar mijn huidige studio. Eindelijk op mezelf wonen. Omdat dit absoluut niet mijn droomhuis is, wist ik niet precies hoelang ik hier zou wonen. Maar helaas is het vinden van mijn droomhuis met de huidige woningmarkt een droom geworden die wat verder in de toekomst is komen te liggen. Maar goed, om een lang verhaal kort te maken, had ik nog altijd kale witte muren. Hoewel mijn meubels en accessoires zeker sfeer geven, voelde mijn woonkamer nog niet helemaal af. Door de grove structuur van de muren heb ik lang nagedacht of verven wel zo’n goed idee was. Veel mensen hebben het me afgeraden, omdat het zelfs met de ‘juiste’ kwasten en rollers een hele zware klus zou zijn die uiteindelijk niet het gewenste resultaat oplevert.

Schoolplaat met eigen foto en zwarte latten

Maar gelukkig zijn er meer opties dan verven. Zo keek ik al eventjes rond naar leuke wanddecoratie. (…)”

Lees het volledige blogartikel op mijn blogwebsite Deeserve it.

Wil jij weten wat ik als blogger voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer info of neem contact met me op via het contactformulier of via deeserveit@gmail.com.

Geef een reactie