Persoonlijke blog


Mijn persoonlijke blogwebsite deeserveit.com

‘Ik lees niet graag, maar jouw blogs lees ik élke keer weer met volle interesse, van begin tot eind,’ krijg ik steeds vaker van mensen te horen.

Op de één of andere manier houd ik met mijn eerlijke verhalen de aandacht van mensen vast. Ik inspireer mensen om een positieve mindset te ontwikkelen. Om in het moment te leven én te genieten. Om de natuur te zien als iets wonderlijks. En om jezelf te omarmen voor wie je bent, maar ook de dingen die een ander wellicht nooit als “geluk” zou ervaren.

Waarom Deeserve it ?

Deserve it betekent het waard zijn en het verdienen. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig en geliefd te zijn, en zichzelf te omarmen voor de unieke persoon die hij is. Lieve mensen om mij heen noemen me ook wel Dee, mijn blog heet daarom Dee-serve it. Deeserve it.

Mentale gezondheid, Rotterdam, natuurfotografie en kanker & herstel

Ik blog onder andere over de thema’s: mentale gezondheid, Rotterdamse weetjes, natuurfotografie en Kanker & dan? Op 21-jarige leeftijd had ik zo’n erge buikpijn dat ik zwarte vlekken voor mijn ogen zag. Ik had Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Op mijn blog heb ik mijn volgers meegenomen in mijn verhaal en tot op heden schrijf ik daar nog steeds over. Ik blog hierover om mensen bewust te maken, én om jou te inspireren om goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Samenwerken met Deeserve it? Of perspakketten aan mij verzenden? Dat is mogelijk.

Deeserveit.com trekt een wisselend aantal unieke bezoekers per maand. Het aantal views per blogartikel wisselt net zo. Een sterk SEO-artikel kan een paar maanden na publicatie ineens duizenden views per maand krijgen, een ander blogartikel blijft hangen op 100. Maar wat écht telt is dat de positie van jouw website weer een plaatsje hoger scoort in zoekmachines.

Jouw wens kan zijn: een productreview met een dofollow-link, een informatieve blog, een interview, of een blog vanuit mijn persoonlijke ervaring met een onderwerp of een mix daarvan. Voor alle soorten blogposts (+- 1000 woorden), met uitzondering van een interview, vraag ik € 65,- exclusief btw. Voor een review van een product/dienst (inclusief foto’s) vraag ik dezelfde prijs + gratis product. Neem contact gerust contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

info@ablessedstoryteller.com
06 11960432

Perspakketten

Perspakketten zijn zeker welkom. Neem contact met me op voor het bezorgadres.

Wat mijn bloglezers en opdrachtgevers zeggen

Waardering: 5 uit 5.

“Jouw verhalen inspireren me, ze geven me de kracht om er telkens opnieuw voor te gaan. Het leven kan zo wisselvallig zijn. De ene keer schijnt de zon, de andere keer stormt het of is er onweer op komst. Maar jij… jij vindt steeds een manier om die storm om te toveren in een verkoelend briesje. Ik wil je daarvoor bedanken. Je helpt me relativeren.”

Cedric van Uffel | Trouwe bloglezer

Waardering: 5 uit 5.

“Je hebt echt een mooi en uitgebreid artikel geschreven. Superleuk ook met de voor- en nadelen aan het einde van het artikel! Wat zijn de foto’s trouwens mooi geworden 🙂 Kortom, ik ben helemaal tevreden, bedankt!” – Reactie van opdrachtgever op een blogsamenwerking

Eva van Dijk (marketeer) van Fotocadeau

Waardering: 5 uit 5.

“Al zeven jaar mocht ik je woorden lezen van lief en leed.
Een lach een traan
Doe er graag nog heel wat jaartjes bij.”

Bruno (Shivatje) | Trouwe bloglezer