Brainstormsessie(s)

Brainstormsessie Storyteller Marketeer Rotterdam

Na de brainstormsessie barst je van nieuwe inspiratie voor je marketing

Met prikkelende vragen en creatieve opdrachten daag ik je uit om klein te denken. Klein? Moet je niet juist out-of-the-box denken? Soms wel, maar jij gaat ontdekken dat de inspiratie die je nodig hebt voor blogs, sociale media of andere marketing content vaak dichterbij is dan je denkt.

Wat kun je verwachten?

  • Prikkelende vragen die jou aan het denken zetten en aanzetten tot verbetering van jouw marketingteksten;

  • Creatieve opdrachten die jou helpen om inspiratie op te doen;

  • Een blije sparringpartner die kijkt naar jouw (creatieve- en schrijf)kwaliteiten en motiveert om zowel jezelf als je bedrijf te blijven ontwikkelen;

  • Een dosis content inspiratie voor je marketingkanalen waar je misschien wel een halfjaar tot een jaar mee vooruit kunt;

  • De mogelijkheid om zelf deze creatieve opdrachten te leren toepassen zodat je voortaan helemaal zelf content ideeën kunt opdoen en uitwerken!

  • Maar het kan ook goed zijn om maandelijks of eens in de zoveel tijd samen met mij te blijven brainstormen. Zo voorkom je dat jouw opgedane ideeën en marketingplannen naar de achtergrond verdwijnen en je weer in een frustrerende spiraal terecht komt. In plaats daarvan krijgt jouw motivatie en inspiratie een boost.

Eenmalige Brainstorm

Schrijf jij met plezier jouw eigen content maar kom je niet op genoeg ideeën? Of wil je jouw content marketing een boost geven maar heb je geen budget om de hele boel uit te besteden? Dan is een eenmalige brainstormsessie wat jij nodig hebt. Binnen 1,5 tot 2 uur heb jij misschien wel vijftig verschillende ideeën op papier. Wat een verademing!

Investering: € 174,– exclusief btw

Jouw Story Brand Guide

In 4 sessies van 1,5 tot 2 uur formuleren we jouw bedrijfsverhaal én stellen we een passende content marketingstrategie op. Dit doen we aan de hand van bewezen brand story- en marketing-elementen. Je leert jouw ideale klant goed kennen, wat zijn verlangen en probleem is, én hoe jij op mentaal niveau mensen kunt overtuigen dat jouw product of dienst gaat helpen om hun probleem te overwinnen en het verlangen te realiseren. Wow, lees dat nog eens!

Investering: € 995,- exclusief btw

Brainstorm-traject

Misschien heb je al een overtuigend bedrijfsverhaal, maar nog geen marketingstrategie. Of wil je maandelijks sparren om vervolgens zelf alle content voor die maand uit te werken. Natuurlijk is het mogelijk om voor een bepaald vraagstuk of op structurele basis brainstormsessies bij mij in te plannen. Ik kijk naar jouw kwaliteiten, en waar we jouw marketing een boost kunnen geven. Zo maken we samen een brainstorm-traject op maat.

Investering: omdat elk traject uniek is, maak ik voor jou allereerst een vrijblijvende offerte op.

Voor wie zijn de brainstormsessies?

De brainstormsessies zijn voor elk bedrijf en elke ondernemer die zijn content marketing (blogs, webteksten, sociale media, etc.) een boost wil geven en meer klanten wil trekken. Bij voorkeur in omgeving Rotterdam, maar online is ook mogelijk. Doorgaans geef ik de sessies 1-op-1 maar als je een heel team erbij wilt hebben: let’s go! Een storytelling of story branding training voor bedrijven is ook mogelijk.

Wil je meer informatie of meteen een brainstormsessie of kennismakingsgesprek inplannen?

Deborah de Meijer is een Rotterdamse storyteller

In alles wat ik zie en meemaak, voel ik dat een verhaal aanwezig is. Mijn eigen verhalen deel ik sinds 2015 op mijn persoonlijke blog. Zo ook mijn ervaring met kanker op 21-jarige leeftijd.

Tijdens en na de HBO Bachelor Journalistiek, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in storytelling en story branding. Vanuit blijdschap en mijn passie voor verhalen deel ik nu graag mijn kennis en ervaring met anderen. Ik ben ervan overtuigd dat inspiratie voor verhalen vaak dichterbij is dan veel ondernemers denken. Eigenlijk net als al die kleine genietmomentjes in het leven.


Wat mijn medemensen zeggen

Robert Reijnders van QoQo Massage en Jezelf Helpen

“Als ondernemer ben je vaak klakkeloos bezig met het maken van content voor sociale media, maar Deborah stelde vragen die me bewust aan het nadenken zette. Ze overtuigde me dat een bedrijfsverhaal en marketingstrategie meer consistentie kan geven in wat we naar buiten toe willen bereiken. In hoe we als bedrijf bekend willen staan en worden onthouden door klanten. Ik vroeg Deborah om een Story Brand Guide op te stellen voor QoQo Massage, QoQo Retreat en Jezelf Helpen. Deze guides zie ik niet als een vast gegeven maar echt als marketing ‘guidelines’ of ‘road maps’, die nu al voortschrijdend inzicht, maar ook meer rust, duidelijkheid en beleving hebben gecreëerd.”

Waardering: 5 uit 5.
Romana Zwang van Romana & FRIENDS

“De samenwerking met Deborah ervaar ik als professioneel en gezellig. Ze is lief en een doorpakkertje. Als ik teksten nodig heb voor mijn website, doet ze wat ik vraag én gooit ze daar haar eigen sausje overheen. Heel blij mee!”

Waardering: 5 uit 5.
Alina Visser van Acoach

“Deborah heeft me geholpen om mijn bedrijfsverhaal te formuleren en mijn doelgroep te specificeren: waar ik blij van word! We hebben samen gezocht naar passende woorden voor mijn beginnende bedrijf, zodat er mooie teksten op mijn website kwamen te staan (die Deborah heeft geschreven); persoonlijk en duidelijk wie ik ben. Voor vragen is Deborah altijd benaderbaar en open in haar contact! Zeker een aanrader!”

Waardering: 5 uit 5.