FAQ

Kan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen?
Uiteraard! Graag zelfs. Zo ontdekken we allebei of we een samenwerking zien zitten of niet. Mail gerust naar info@ablessedstoryteller.com om een kennismakingsgesprek in te plannen of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Ik heb een speciale wens, kan ik een offerte opvragen?
Uiteraard. Vul het formulier onderaan deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe snel kun je voor mij aan de slag?
Dat hangt ervan af hoe mijn agenda eruitziet op het moment dat je contact met mij opneemt. En aan de omvang van jouw vraag. Een kennismakingsgesprek plan ik meestal binnen 1-2 weken in.

Hoelang duurt het voordat je mijn teksten hebt geschreven?
Dat is afhankelijk van de omvang van de opdracht. Maar reken op gemiddeld 1-4 weken nadat de opdracht is besproken. Uiteraard kunnen we voor het gemak ook een deadline afspreken.

Moet ik een aanbetaling doen?
Als ik voor de eerste keer met jou samenwerk en op de offerte staat een totaalbedrag van € 500,- of hoger dan vraag ik om 25% aanbetaling vóórdat de opdracht plaatsvindt of wordt aangeleverd.

Kan ik het totaalbedrag in termijnen betalen?
Ik begrijp dat investeren in je marketing om geld vraagt en het fijner kan zijn om in termijnen te betalen. Geef dit vooral aan tijdens ons kennismakingsgesprek. Er is veel mogelijk.

Zijn jouw brainstormsessies online of ergens op kantoor?
Brainstormsessies kan ik online via Zoom of Teams geven maar je bent ook welkom bij mij thuis in Capelle aan den IJssel. Als je in of in de buurt van Rotterdam woont, dan is het (tegen reiskostenvergoeding) mogelijk dat ik naar jou toe kom.

De Story Brand Guide bestaat uit 2 delen, kan ik ook voor slechts 1 deel kiezen?
Ja, dat kan. Maar ik wil je wel meegeven dat ik de Story Brand Guide bewust als één geheel aanbied. Een storytelling-marketingstrategie opzetten zonder dat jouw bedrijfsverhaal voldoet aan de 7 brand story-elementen geeft namelijk hoogstwaarschijnlijk niet de resultaten die je wilt bereiken met je marketing. Andersom geldt hetzelfde: je kunt nog zo’n sterk bedrijfsverhaal hebben maar zonder sterke strategie bereik je wellicht niet het resultaat dat je wilt bereiken. Maar als je een beperkt budget hebt, is het zeker een optie. Al is betalen in termijnen ook een mogelijkheid.

Wat is jouw uurprijs?
Ik werk met een uurtarief van € 58,- per uur exclusief btw. Maar voor sommige opdrachten, zoals op deze website vermeld, werk ik met vaste (pakket)prijzen. Dan betaal je voor de opdracht (inclusief mijn kennis en ervaring) en niet per uur.

Ik twijfel en wil meerdere storytellers een onbetaalde proefopdracht geven, sta je daarvoor open?
Nee. Jij vraagt toch ook geen gratis brood bij de bakker omdat je niet zeker weet of het je zal smaken? Je kunt natuurlijk wel bij meerdere storytellers een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Maar kijk vooral ook naar de verhalen die zij al eerder hebben geschreven en vraag je af welke stijl het beste bij jouw bedrijf en doelgroep past.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met me op via het contactformulier of mail naar info@ablessedstoryteller.com