Reviews

Wat mijn klanten en bloglezers zeggen

Waardering: 5 uit 5.

“Sinds begin 2020 creëert Deborah content voor onder andere QoQo Massage, JR Paardenlease en Hypnotherapiepraktijk Nederland. Deborah heeft maar weinig woorden nodig om zich dusdanig goed in te leven in een organisatie, en content te maken die passend is bij de onderwerpen die we als bedrijf willen uitstralen. Ze kent daarbij een grote vorm van zelfstandigheid, en heeft daardoor weinig sturing nodig, wat erg fijn is. Ik ben, kortom, een tevreden opdrachtgever.”

Robert Reijnders
Mede-eigenaar van QoQo Massage & QoQo Retreat en oprichter van JR Paardenlease, Hypnotherapiepraktijk Nederland en Meditation Experience

Waardering: 5 uit 5.

“Deborah heeft me geholpen om mijn bedrijfsverhaal te formuleren en mijn doelgroep te specificeren: waar ik blij van word! We hebben samen gezocht naar passende woorden voor mijn beginnende bedrijf, zodat er mooie teksten op mijn website kwamen te staan (die Deborah heeft geschreven); persoonlijk en duidelijk wie ik ben. Voor vragen is Deborah altijd benaderbaar en open in haar contact! Zeker een aanrader!”

Alina Visser
Leefstijl & Vitaliteit Coach bij Acoach

Waardering: 5 uit 5.

“De samenwerking met Deborah ervaar ik als professioneel en gezellig. Ze is lief en een doorpakkertje. Als ik teksten nodig heb voor mijn website, doet ze wat ik vraag én gooit ze daar haar eigen sausje overheen. Heel blij mee!”

Romana Zwang
Retraite-organisator bij eigen onderneming: Romana & FRIENDS

Waardering: 5 uit 5.

“Al zeven jaar mocht ik je woorden lezen van lief en leed.
Een lach een traan.
Doe er graag nog heel wat jaartjes bij.”

Shivatje (Bruno)
Trouwe lezer van Deborah’s blog Deeserveit.com

Waardering: 5 uit 5.

“Je hebt echt een mooi en uitgebreid artikel geschreven. Superleuk ook met de voor- en nadelen aan het einde van het artikel! Wat zijn de foto’s trouwens mooi geworden 🙂 Kortom, ik ben helemaal tevreden, bedankt!”

Eva van Dijk
Marketeer van Fotocadeau

Waardering: 5 uit 5.

Jouw verhalen inspireren me, ze geven me de kracht om er telkens opnieuw voor te gaan. Het leven kan zo wisselvallig zijn. De ene keer schijnt de zon, de andere keer stormt het of is er onweer op komst. Maar jij… jij vindt steeds een manier om die storm om te toveren in een verkoelend briesje. Ik wil je daarvoor bedanken. Je helpt me relativeren.”

Cedric van Uffel
Trouwe lezer van Deborah’s blog Deeserveit.com

Heb jij weleens met Deborah samengewerkt of lees je graag haar verhalen, maar heb je nog geen review geschreven? Laat via het formulier hieronder dan alsnog een review achter, dan zet ik hem erbij en maak je een zzp’er heel blij. 🙂