Tekstschrijver

tekstschrijver marketeer A Blessed Storyteller Rottterdam

Stel je voor: je kunt in alle rust werken, omdat al je marketingkanalen voorzien zijn van content. Hoe heerlijk is dat? 

Is schrijven niet waarvoor je in de wieg bent gelegd? Geen zorgen. Ik besteed ook liever taken uit waarbij ik mijn laptop het raam uit wil gooien. Maar laat het schrijven van marketingteksten wél iets zijn waarvoor ik een heerlijk kopje thee koud laat worden.

Verhalen die overtuigen

Ik schrijf fijn leesbare verhalen die jouw doelgroep overtuigen. Om tot die teksten te komen, zet ik mijn kennis en ervaring over storytelling in. Wist je dat elk succesverhaal bestaat uit een aantal storytelling elementen? Of het nou om een bestseller boek of populaire film gaat. Deze elementen zijn door de Amerikaanse bestseller-auteur en ondernemer Donald Miller vertaald naar story branding elementen. In het kort bestaat het uit: het verlangen van jouw doelgroep, het probleem om dit verlangen waar te maken en jouw oplossing daarvoor. Veel grote succesvolle bedrijven gebruiken deze elementen in hun marketing content. Dus wil jij dat mensen aan jouw lippen hangen (figuurlijk dan, hè) omdat jij hét product verkoopt dat ze nodig hebben? Dan is storytelling marketing jouw guide naar succes.

Wat je van Deborah kunt verwachten:

 • Een stralende lach, want een leuke klik en samenwerking met mijn opdrachtgever vind ik heel belangrijk;

 • Sterke (SEO-proof) teksten die jouw doelgroep raken en overtuigen;

 • Een fijn leesbare en vlotte schrijfstijl;

 • Losse flodders aan informatie structureer ik in een vorm waar je ‘u’ tegen zegt;

 • Heb je gebrek een inspiratie? Dan schrijf ik niet alleen jouw teksten, maar bedenk ik ook de onderwerpen en invalshoeken voor je kanalen;

 • Loop je met je marketing ergens tegenaan? Ik denk graag met je mee en stel daarbij eerlijke, en soms confronterende, vragen om zoveel mogelijk resultaat te behalen met jouw teksten;

Deborah de Meijer is een Rotterdamse storytelling marketeer

Ik ben Deborah en ik geloof in de kracht van storytelling. Daarom ben ik niet alleen jouw tekstschrijver. Met mijn marketing kennis en ervaring ben ik jouw brainstormmaatje, researcher, interviewer, content bedenker en creator, verhalenverteller, content manager, marketeer en storytelling- en story branding expert. Maar voor het gemak, mag je me ook gewoon een bezige bij noemen.

Webteksten

Een website met overtuigende teksten is belangrijk. Niet alleen voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf, maar ook omdat klanten hier de keuze maken om jouw product of dienst wel of niet te kopen.

Investering: € 595,- exclusief btw (+ € 116,- voor elke extra pagina)

Wat krijg je?

 • Alle 5 de basispagina’s die een website moet kennen: Home, Over bedrijf, 1 aanbodpagina, FAQ en Contact;
 • 1 of 2 (online) interviews voor input + nabespreking
 • 1 feedbackronde waarna ik gewenste kleine; aanpassingen doorvoer.

Webteksten + Jouw Brand Story

Je kunt geen goede teksten schrijven als je geen goed verhaal te vertellen hebt. Daarom bied ik dit combi-pakket aan, waarin ik allereerst in 2 brainstormsessies samen met jou jouw bedrijfsverhaal formuleer. Om vervolgens webteksten voor jou te schrijven die jouw klanten raken en overtuigen.

Investering: € 995,- exclusief btw (+ € 116,- voor elke extra webpagina)

Wat krijg je?

 • 2 brainstormsessies (online of omgeving Rotterdam) van 1,5-2 uur waarin we samen jouw bedrijfsverhaal formuleren;
 • Alle 5 de basispagina’s die een website moet kennen: Home, Over bedrijf, 1 aanbodpagina, FAQ en Contact;
 • 1 of 2 (online) interviews voor input + nabespreking;
 • 1 feedbackronde waarna ik gewenste kleine aanpassingen doorvoer.
blog marketeer storytelling rotterdam ABS

Blogartikel(en)

Blogartikelen zijn teksten die je nodig hebt om je vindbaarheid te behouden, en te groeien als bedrijf. Door te bloggen en de juiste SEO-termen daarin te verwerken, is jouw product of dienst beter vindbaar via zoekmachines. Ook overtuig je op een subtiele manier jouw potentiële klant om jouw product of dienst aan te schaffen.

Investering: vanaf € 116,- per blogartikel, exclusief btw

Wat krijg je?

 • Een (SEO-proof) blogartikel van +- 1000 woorden
 • Inclusief deskresearch of (online) interview van +- 30 min
 • 1 feedbackronde waarna ik gewenste kleine aanpassingen doorvoer
Social media posts content A Blessed Storyteller marketeer Rotterdam

Sociale media content

Als je weet op welk sociale mediakanaal jouw doelgroep actief is, dan is dit een prachtig middel om met jouw doelgroep in gesprek te gaan. Met jouw content leg jij als het ware jouw verhaal in het hoofd van jouw potentiële klant. Jouw volgers leren jouw bedrijf steeds beter kennen én onthouden. Na verloop van tijd zijn ze overtuigd en weten ze je te vinden.

Investering: vanaf 29,- per post, exclusief btw

Wat krijg je?

Omdat social media posts erg uiteenlopende vormen hebben, en ik geen eenmalige content aanbied maar uitsluitend een vaste samenwerking, kun je het beste vragen naar de mogelijkheden. Samen komen we tot jouw oplossing.

Interview tekstschrijver marketeer rotterdam

Interview(s)

Het delen van interviews, met bijvoorbeeld medewerkers, is niet alleen een mooie manier om (potentiële) klanten een inkijkje te geven in jouw organisatie. Ook geef je de klant het gevoel dat hij de medewerker al een beetje kent. Nog vóórdat hij daadwerkelijk contact opneemt of een product koopt, bouw je dus (onbewust) al aan een relatie.

Investering: vanaf € 174,- exclusief btw, per interview opgeschreven als vraag & antwoord

Wat krijg je?

 • Een (SEO-proof) interview tekst van +- 1200 woorden;
 • Inclusief (online) interview van 30-45 min;
 • 1 feedbackronde waarna ik gewenste kleine aanpassingen doorvoer.

Whitepaper (mini e-book)

Een whitepaper is een document die je vaak gratis kunt downloaden op een website, mits je een e-mailadres of andere gegevens achterlaat. Dit is niet alleen een mooie manier om wat meer diepgaande en waardevolle informatie aan jouw potentiële klant te geven, ook kun je mensen later nog eens een mail sturen om de verbinding op te zoeken en mensen enthousiast te maken voor jouw product.

Investering: vanaf 464,- exclusief btw

Wat krijg je?

 • Complete teksten voor een whitepaper;
 • Aantal woorden en pagina’s in overleg (gemiddeld tussen de 4-15 pagina’s, vergelijkbaar met 3-4 blogartikelen);
 • Inclusief researchen of (online) interview van +- 1 uur voor input;
 • 1 feedbackronde waarna ik gewenste kleine aanpassingen doorvoer;
 • Let op: ik lever de teksten aan in een Word-document, mijn aanbod is exclusief opmaak of grafische vormgeving.

Neem contact op

Wil je jouw marketingteksten een boost geven? Hoe mooi zou het zijn als ik je daarmee mag helpen! Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie.

Hoe ga ik te werk?

Stap 1: Research
Je kunt informatie voor een tekst aanleveren in een (het mag chaotisch) document. Of ik neem dat tijdrovende klusje voor jou uit handen door zelf te researchen. Een andere mogelijkheid is dat ik tijdens een (online) meeting prikkelende vragen aan jou stel om tot de kern van een verhaal te komen.

Stap 2: Schrijfproces
De informatie structureer ik met een kritische en creatieve blik. Vervolgens schrijf ik de tekst op een fijn leesbare manier op. Uiteraard in de juiste Tone of Voice.

Stap 3: Aanleveren teksten
Ik lever het verhaal bij jou aan in een Word-document. Naar aanleiding van jouw eventuele feedback pas ik de tekst aan. Vervolgens kun jij deze publiceren op jouw website of sociale media.

Opdrachtgevers die je voor gingen

Wat mijn medemensen zeggen

Robert Reijnders van QoQo Massage

“Sinds begin 2020 creëert Deborah content voor onder andere QoQo Massage, Jezelf Helpen en Hypnotherapiepraktijk Nederland. Deborah heeft maar weinig woorden nodig om zich dusdanig goed in te leven in een organisatie, en content te maken die passend is bij de onderwerpen die we als bedrijf willen uitstralen. Ze kent daarbij een grote vorm van zelfstandigheid, en heeft daardoor weinig sturing nodig, wat erg fijn is. Ik ben, kortom, een tevreden opdrachtgever.”

Waardering: 5 uit 5.
Romana Zwang van Romana & FRIENDS

“De samenwerking met Deborah ervaar ik als professioneel en gezellig. Ze is lief en een doorpakkertje. Als ik teksten nodig heb voor mijn website, doet ze wat ik vraag én gooit ze daar haar eigen sausje overheen. Heel blij mee!”

Waardering: 5 uit 5.
Alina Visser van Acoach

“Deborah heeft me geholpen om mijn bedrijfsverhaal te formuleren en mijn doelgroep te specificeren: waar ik blij van word! We hebben samen gezocht naar passende woorden voor mijn beginnende bedrijf, zodat er mooie teksten op mijn website kwamen te staan (die Deborah heeft geschreven); persoonlijk en duidelijk wie ik ben. Voor vragen is Deborah altijd benaderbaar en open in haar contact! Zeker een aanrader!”

Waardering: 5 uit 5.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?